Marknadsföring

Vi erbjuder flera olika möjligheter för ert företag att synas bland våra studenter. Verkar inget av alternativen attraktiva så är du alltid välkommen att kontakta oss så hittar vi en lösning som passar oss båda.

Logotyp på sektionshemsidan

Ett bra val för att synas är att få eran logga på våran hemsida som sponsor. Vi erbjuder ett års publicitet på våran hemsida för ett mycket rimligt pris.

Riktade Mailutskick

Vi har möjligheten att skicka ut mejl till just det program som du är intresserad av. Processen är väldigt lätt och ger mycket aktiv respons av dom studenter som du är intresserad av.

Annonsering

Annonsering kan se via en av våra många kanaler på social media, vi erbjuder även affischering för dem som vill synas lite extra mycket. Vi bör nämna att vi är bland dem sektioner och institutioner som har exklusiv tillåtelse att publicera marknadsföring på affischeringstvalorna på LTU..

Event

Vill du har mer interaktion mellan studenter och ditt företag är du välkommen att titta under fliken ”Möt studeterna”.

Katalog

Vi har samlat våra priser och erbjudanden i denna katalog, vi är så klart villiga att diskutera om ni har andra förslag på hur ni vill nå ut till våra studenter om ni inte hittar ett alternativ som passar eller om ni vill använda flera alternativ.
SNS Arbetsmarknadskatalog