Fulsittning med temat: Hjältar vs. Skurkar 2017
I april 2016 anordnade vi en fulsittning tillsammans med vårt sexmästeri Essex och sektionen Juridiska föreningen. Det blev ett riktigt lyckat samarbete med god mat, sång och gyckel!

Temaföreläsning med Charlie Eriksson 2016
I april 2016 anordnade vi en gästföreläsning om psykisk ohälsa med Charlie Eriksson där vi nästan fyllde hela Aula Aurora!

Finsittningen 2015
I december 2015 anordnade vi en finsittning tillsammans med vårt sexmästeri Essex i ren Las Vegas-anda. Det bjöds på trerättersmeny, mousserande dryck och massor av andra lyxigheter!

Lunchföreläsning med BnearIT 2014
I maj 2014 anordnade vi tillsammans med BnerIt en lunchföreläsning för de studenter som studerar datateknik eller systemvetenskap fick information om BnearIT som företag samt deras framtida rekryteringsbehov.

Lunchföreläsning med Försäkringskassan 2014
I februari 2014 anordnade vi en lunchföreläsning där Richard Alm, före detta student på det systemvetenskapliga programmet vid LTU, berättade om sina erfarenheter och upplevelser som trainee hos Försäkringskassans IT-avdelning.

Middag med Academic work 2012
I december 2012 bjöd vi och Academic work in alla systemvetarstudenter till en arbetslivskväll och middag på STUK. Representanter från Academic work närvarade samt ett flertal IT-konsulter. Det hölls en mindre föreläsning om intervjuteknik och CV-skrivning. Efteråt kunde studenter får sitt CV granskat.